Mei 2014

Omdat we al het nieuws, agenda en informatie over Edwin & Faake opnemen op de vernieuwe website www.edwinglas.nl zullen we geen aparte website meer bijhouden voor Edwin en Faake. Natuurlijk blijft de website wel bestaan zoals hij nu is met onze biografie, foto's etc. Alleen voor de laatste informatie, agenda etc. verwijzen we je graag naar www.edwinglas.nl of natuurlijk naar onze Facebookpagina. Vanaf half mei is de vernieuwde website online!

Groeten, Edwin & Faake

April 2014
We zijn bezig met het maken van een nieuwe website: beter, sneller, moderner en veel mooier.
De nieuwe website zal met verschillende Sociale Media verbonden zijn waardoor we heel snel foto's, filmpjes en nieuws kunnen delen.
Leuke ontwikkelingen: kost alleen veel tijd. We hopen dat de nieuwe site in mei in de lucht is.
Tot die tijd zullen we er in elk geval zorgen dat onze agenda up to date is.
Foto's en nieuws zullen we vooral via Facebook delen.
Groeten,
Edwin & Faake
 
 
Januari 2014
WE WENSEN IEDEREEN EEN FANTASTISCH 2014!!!
 
December 2013
We wensen iedereen een heel fijn kerstfeest toe en natuurlijk een geweldig en vooral gezond 2014.
Kom Nieuwjaarsdag gezellig een borrel halen in Bad Egmond aan het strand van Egmond aan Zee. Edwin zingt daar na de Nieuwjaarsduik.
28 december gaan wij nog één keer dit jaar een knalfeest bouwen in de Centrum Bar in Zaandam.
Ook in 2014 gaan we door met onze optredens daar. Zodra de data bekend zijn zullen we ze in onze agenda plaatsen!
Voor nu geniet lekker met iedereen om je heen die je lief is..................
Edwin en Faake
 
 
September 2013
De zomer is bijna voorbij! We genieten nog wel van een heerlijke nazomer. Het optreden van Edwin (4 september) als afsluiting van het Braderie seizoen in Egmond aan Zee was een groot succes. Maar het weer was dan ook geweldig. Het leek gewoon een zwoele zomeravond. Een overvol terras en dansende mensen op straat: heerlijk!
Faake geniet van de nazomer in Griekenland: ook heerlijk!
Zo zijn wij straks weer klaar voor het herfst- en winterseizoen. De tijd van vroeg donker en gezellige feestjes binnen. Helemaal goed! Wij hebben er zin in.
Edwin & Faake
 
 
Juni / Juli 2013
We hebben een drukke tijd achter de rug.
Edwin gaat in juli genieten van een heerlijke vakantie. Faake moet nog even wachten tot in september.
Eind juni staat de altijd gezellige Centrum Bar weer op het programma. De laatste voor de vakantie: daarna pas weer in september.
Edwin sluit op 5 juli nog af met een optreden tijdens een Barbecue (na afloop van een hardloopwedstrijd) bij de Egmondia (voetbal)kantine in Egmond aan Zee. Laten we hopen dat het toch echt eens mooi weer zal worden want zoals het nu is lijkt het nergens op.
We wensen jullie allemaal een heel fijne vakantie toe. Geniet ervan en we hopen jullie snel weer te zien bij één van onze optredens!
Edwin & Faake
 
 
April / mei 2013
Ons optreden in de Centrum Bar van zaterdag 4 mei gaat niet door. Het is dan natuurlijk dodenherdenking: niet echt een avond om een gezellig feest te bouwen. Er komt misschien nog een extra datum bij in de Centrum Bar maar dat laten we dan weten.
We wensen iedereen een gezellig koningsfeest toe. De mensen uit Egmond (en van verder weg natuurlijk ook) zijn van harte welkom op het terrein achter de Bikkerij. Edwin zal daar zorgen voor de muzikale omlijsting van het koningsfeest en zal zijn best doen om het net zo gezellig te maken als vorig jaar! Nu maar hopen op net zulk mooi weer.......
 
 
Februari 2013
Vanavond weer lekker zingen in de Centrum Bar. Dit keer een thema: Moulin Rouge! Wij hebben ons pak al klaar hangen en zijn erg benieuwd!
Februari: de maand van het Carnaval! Een gezellige tijd.
We wensen iedereen veel plezier!
Groeten Edwin & Faake!
 
 
November / december 2012
Het was een beetje stil de afgelopen maanden rondom Edwin & Faake. Edwin kreeg op 17 september een verkeersongeluk wat veel impact had, veel meer dan in eerste instantie gedacht en gehoopt...........
Na een operatie, veel rust en veel goede zorgen gaat het nu weer de goede kant op!
Natuurlijk iedereen bedankt voor alle steun en beterschapswensen. Dat heeft hem erg goed gedaan.
Edwin is nog niet hersteld maar het gaat steeds beter.  En één geluk: zijn stem mankeert niets! Binnenkort hopen Edwin en Faake weer helemaal springlevend te zijn! De boekingen voor 2013 komen weer binnen: gezellige feestjes met gezellige zangers! Zo hoort het en niet anders!
Edwin & Faake xx
 
 
Juli 2012
Wat hebben we een drukke tijd achter de rug. En wat hebben we een leuke optredens gehad! Een aantal geweldige huwelijksfeesten en verjaardagen, de altijd gezellige Centrum Bar in Zaandam en als klap op de vuurpijl de Kermis in Egmond aan de Hoef en het Loop naar de Pomp Festival in Egmond aan Zee. We hebben van elk optreden genoten. Wat is het toch fijn om op dit soort feesten samen te mogen zingen.
Nu is het eerst tijd voor vakantie. Even opladen is ook belangrijk! Edwin zingt 22 juli nog alleen op het Loop naar de Pomp festival in Egmond aan Zee. Faake is dan al op vakantie. Ons eerste openbare optreden samen is in de Centrum Bar op 25 augustus.
We wensen jullie allemaal een geweldige vakantie toe en hopen jullie snel weer te zien bij één van onze optredens!
Edwin en Faake
 
 
April 2012
De lente is begonnen! Het wordt weer tijd voor optredens op de kermissen en lekker buiten! Altijd leuk. Op Koninginnedag staan we in de Carrousel in Beverwijk. Dat wordt vast weer heel gezellig. Dus mocht je nog geen plannen hebben voor die dag: kom gezellig bij ons langs!
 
 
Januari 2012
We wensen jullie allemaal een geweldig en vooral gezond 2012!
We hopen dat een mooi jaar wordt met veel gezellige feestjes en optredens!
Liefs Edwin & Faake
 
 
December 2011
De gezellige decembermaand is weer begonnen! Altijd een heerlijke tijd van het jaar.
We hebben nog een aantal leuke optredens staan waar we mooie feestjes van zullen maken.
Op 1 januari staat het Nieuwjaarsfeest in Café 't Vlack in Egmond aan Zee op de agenda. We hopen daar veel mensen te zien! Ook zijn de data waarop wij zullen optreden in de Centrum Bar in Zaandam voor 2012 bekend. Ze staan in de agenda op deze website. Kun je er alvast rekening mee houden.....
We wensen iedereen een heerlijk tijd toe, hele fijne kerstdagen en een hele goede jaarwisseling.
Op naar een nieuw muzikaal jaar!
Edwin & Faake
 
 
September 2011
De vakantie is voorbij!
We hebben het eerste optreden er alweer op zitten. Afgelopen zaterdag hebben we een prachtige avond gehad in de Centrum Bar in Zaandam. Het was daar weer een groot feest. Wat was het weer heerlijk om samen te zingen. We zijn allebei weer helemaal opgeladen voor de tweede helft van het jaar. Heerlijk uitgerust na een fantastische vakantie in Italië en Spanje. Dus kom maar op met de optredens: wij zijn er klaar voor!!!
Edwin & Faake
 
 
Juli 2011:
Het is zomer!
Wij hebben het deze maand nog even hartstikke druk. Er staan veel leuke optredens. We kijken uit naar het muziekspektakel op het Pompplein op zondag 3 juli maar natuurlijk ook naar de Kermis in Egmond aan de Hoef op 8 juli. Afgelopen zaterdag hadden we weer een geweldig optreden in de Centrum Bar in Zaandam. Wat een feest was het daar vanaf het begin tot het eind. Faake wilde niet eens meer stoppen met zingen..........
Half augustus zetten we de muziekinstallatie voor een paar weekjes aan de kant. Faake gaat dan genieten in het heerlijke Italië en Edwin in Spanje. Even tijd voor andere belangrijke dingen en weer opladen voor het tweede half jaar van 2011.
We hopen jullie deze maand nog te zien tijdens één van onze optredens! Geniet ervan want dat doen wij ook.
Edwin & Faake
 
 
Maart 2011:
Er lijkt eindelijk een eind te komen aan de lange winter. Het is langer licht, het wordt warmer en de vogels zingen weer!!!
Heerlijk! Zondag 27 maart hebben we nog een echt winterfeestje bij voetbalvereniging de Foresters in Heiloo - Après-ski. We hopen op een super gezellig feest. Wij zullen er in elk geval ons best voor doen.
Als we zo kijken in onze agenda worden we ondertussen vaste artiesten bij de Centrum Bar in Zaandam. Het zijn ook altijd erge gezellige avonden. Dus heb je zin in een leuk avondje uit? Kijk even wanneer wij in de Centrum Bar staan en dan komt het helemaal goed. Wij kijken er naar uit!!!
 
Groeten van Edwin & Faake
 
 
Januari 2011:
We wensen jullie allemaal een GEWELDIG 2011.
We hopen jullie te zien op de Nieuwjaarsduik in Egmond aan Zee. Deze happening wordt elk jaar groter en gezelliger!
Wij zorgen voor gezellige muziek.......................
Wij gaan in 2011 lekker door met onze optredens en promoten natuurlijk nog steeds onze CD!
Wij houden de vaart erin en hopen op een heel goed 2011.
 
Liefs Edwin & Faake!
 
 
Eind november 2010:
We hebben de smaak te pakken: we hebben ook onze tweede single opgenomen:
"Met andere ogen". Een heel ander number maar zeker zo mooi als ons eerste eigen nummer.
Voorlopig is met "Met andere ogen" alleen te downloaden via onze website (onder demo's).
Het is ongelovelijk leuk om onze eigen nummers te laten horen tijdens de optredens. We krijgen zulke leuke reacties. Ook wordt hij gedownload door radiozenders uit het hele land. Woensdag rijden we voor interviews af naar Meppel en aanstaande zondag kunnen we dichter bij huis blijven. We doen dan een interview en misschien zelfs een live-optreden bij Radio Beverwijk.
We zijn dus lekker bezig met allemaal leuke dingen!
 
Groeten Edwin & Faake
 
 
20 oktober 2010:
 
ONZE EERSTE SINGLE IS UIT!!!!

 
"HET IS NIET WAT HET LIJKT"  is vanaf vandaag verkrijgbaar!
 
Wij zijn enorm trots op het resultaat en we zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden?? Laat het ons weten!!
Op onze homepage kun je vinden hoe je de single in je bezit kunt krijgen. Binnenkort is hij ook via onze website voor een deel te beluisteren. We hopen dat ons nummer veel gedraaid zal worden op de (lokale) radiozenders.
We zullen diverse radio-interviews doen en als alles meezit zelfs live-optredens bij verschillende radiostations. Ook zal er in een aantal kranten een artikel geplaatst worden over de lancering van "Het is niet wat het lijkt".
Er komt heel veel op ons af en wij hebben er ongelovelijk veel zin in!!
We willen iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook bijgedragen heeft aan het tot stand komen van onze single:
In het bijzonder Petra en Linda - zonder jullie liefde, geduld en hulp kunnen wij dit echt niet! xxxxxx
Ook veel dank aan René Kaaij van Seafront Music. René je bent een topper..............
 
Groeten van Edwin & Faake
 
September 2010
De vakantie zit er weer op! Wat was het heerlijk.................
Wij zijn alweer begonnen met enkele optredens. Hoogtepunt was ons optreden op een boot die tijdens SAIL 2010 over het IJ voer. Wat een geweldige ervaring en wat een geweldige sfeer daar op het water. Het was een lange dag maar wat hebben we genoten.
We gaan nu een drukke periode tegemoet. Binnenkort zullen we de studio ingaan om onze 2e single op te nemen. Daarna zullen we onze CD met onze eerste 2 eigen nummers gaan uitbrengen en moeten we ervoor zorgen dat hij gedraaid gaat worden op de radio. We zullen binnenkort ook foto's gaan maken voor een CD-hoes.
Kortom, we hebben genoeg te doen dit najaar.
Laten we hopen dat er ook nog wat mooi weer aankomt voor de maand september want de zomer kan toch niet zomaar ineens nu al om zijn? En mocht het niet zo zijn: wij zorgen voor een leuke en gezellige sfeer op elk feestje - met of zonder mooi weer!
 
Edwin en Faake
 
 
Juli 2010
De vakantietijd is aangebroken. Faake is al vertrokken naar Tsjechië en Edwin vertrekt binnenkort eerst naar Noord Spanje en zakt dan af naar het zuiden van Spanje. We gaan allebei lekker uitrusten en opladen voor de tweede helft van 2010. We hebben een geweldig eerste half jaar achter de rug met als hoogtepunt onze eigen opname!
Ondertussen is ons tweede nummer ook af. Het is een heel ander nummer dan het eerste maar zeker net zo mooi!!!! Na de vakantie gaan we de studio in om ook dit nummer in te zingen en op te nemen.
In het najaar zullen we de CD waarop beide nummers te horen zijn uitbrengen. We gaan de komende tijd nadenken hoe we dit precies gaan doen...............
Maar nu eerst lekker vakantie, samen met diegenen die ons het allerliefst zijn.
We wensen jullie ook allemaal een heerlijke vakantie toe. Geniet ervan!!!
Groeten,
Edwin en Faake   
 
 
Juni 2010
Onze eerst CD single is opgenomen!!!!
WIJ ZIJN SUPERTROTS OP HET RESULTAAT!!!!
"Het is niet wat het lijkt" is de titel van onze eerst CD-single.  
In het najaar zullen we de CD officieel uitbrengen. We hebben besloten direct een tweede nummer op te nemen. Hier is René, onze tekst- en muziekschrijver, op dit moment druk mee bezig.
Tijdens optredens zingen we ons eigen nummer geregeld en de reacties zijn alleen maar positief.
Op dit moment hebben wij ons ook ingeschreven voor het Radio 538 Demoduel. We staan al 3 dagen in de TOP10. Geweldig dus!!!
Wie weet wat hier van gaat komen....................
STEM OP ONS: is het enige wat we je op dit moment kunnen vragen!!!!!!!!
Check Radio 538, onder muziek, kies voor demoduel en je vindt ons onder "Pefa".
Elke stem telt. Wij rekenen op jullie allemaal!!!!
Groeten,
Edwin & Faake
 
 
April 2010
GROOT NIEUWS!!!!
De eerste ruwe schets voor onze eigen CD is klaar!!!!!!!!!
Onze tekst- en muziekschrijver René heeft helemaal begrepen wat wij mooi vinden!
We kunnen jullie nu al melden: HET IS EEN TOP NUMMER.
Wij hebben er een heel goed gevoel over. Natuurlijk moet er nog veel gebeuren: de ruwe schets moet nog verfijnd worden, wij moeten de studio in om de CD in te zingen, de CD hoes moet gemaakt worden, de CD gedrukt, en natuurlijk de CD-promotie. Er komt een heleboel op ons af...........................
MAARRRRRRRRRR....................... WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!!!!
 
Edwin & Faake
 
 
Eind februari 2010
Onze website heeft een update gekregen! Alles ziet er weer fris en strak uit.
We hebben ook wat nieuwe foto's gepubliceerd van leuke optredens. Bekijk ze maar even.
En last but not least: ER ZIJN OOK FILMPJES VAN ONS TE ZIEN!!!
Via de site word je doorgelinkt naar YouTube zodat je een deel van ons optreden kunt zien op het Piratenfestijn van november 2009. Kortom:we zijn helemaal hip want YouTube hoort er helemaal bij!
Na een geweldige skivakantie in de Oostenrijkse sneeuw is Edwin weer vol energie en heeft zin in alle optredens!
Hetzelfde geldt voor Faake.
We hebben ondertussen een tweede CD-opname gestuurd naar Radio NL. Nu we een goed contact hebben met DJ Hessel hopen we dat ook deze opname gedraaid zal worden op Radio NL. Je weet nooit wat dit allemaal teweeg kan brengen. Toch te gek als we door het hele land te horen zijn.
Zoals we al eerder schreven staat ook een CD-opname met een eigen nummer voor dit jaar op het programma. Plannen genoeg dus!
2010 wij zijn er klaar voor!!!
Groeten,
Edwin & Faake
 
 
Januari 2010:
WIJ WENSEN IEDEREEN EEN GEWELDIG EN GEZOND 2010 TOE!!!!!!
Wat hebben we 2 heerlijke optredens gehad op nieuwjaarsdag.
De nieuwjaarsduik was geweldig: wat was het druk en wat was het een mooi weer!
Het nieuwjaarsfeest in 't Vlack was een groot succes: wat was het gezellig!
De zaterdag erna nog 2 besloten optredens en toen zat het drukke nieuwjaarsweekend erop!
We hebben heerlijk gezongen en dan is het niet erg om veel optredens achter elkaar te hebben. Als alles goed loopt en we hebben een gezellig publiek dan vliegen de avonden om...................
Op naar een nieuw jaar: 2010!!!!!
Wij hebben er veel zin in.
Groeten,
Edwin & Faake
 
December 2009:
De laatste maand van het jaar al weer. Wat gaat de tijd snel.
We wensen jullie allemaal een geweldig kerstfeest toe maar vooral een heel goed en gezond 2010.
Wij hebben op 1 januari a.s. 2 optredens te verzorgen. Allereerst de traditionele nieuwjaarsduik aan het strand van Egmond aan Zee. Dit gaat een groot feest worden. Als het weer meewerkt zullen wij eerst op het strand optreden en daarna nog aan de werf.
Vervolgens pakken we snel onze spullen in en vanaf 17.00 uur zullen we in Café 't Vlack in Egmond aan Zee te horen zijn op het "Grote Nieuwjaarsfeest" wat daar georganiseerd wordt.
We hopen jullie te zien bij één van deze optredens!!!!
Voor 2010 hebben we nieuwe plannen gemaakt. Nu we een voet tussen de deur hebben bij Radio NL zullen we een speciaal voor ons geschreven single op gaan nemen. Dat lijkt ons helemaal top! Alles moet nog uitgewerkt worden maar ons eigen nummer gaat er vast en zeker komen in 2010!!!!
Eerst gaan wij ook heerlijk genieten van de kersttijd, samen met iedereen die ons lief is.
Veel plezier allemaal,
groeten Edwin en Faake
 
Eind november 2009:
Yes!!!!! We hebben het gedaan!!!!
We hebben een eigen single opgenomen.
Hoe dat gekomen is?
Na ons optreden op het Egmondse Piratenfestijn kwamen wij in contact met een DJ van Radio NL. Hij was erg enthousiast over het nummer "Geef mij maar een Schuit". Dit is een oud nummer van het Duo Ab Glas (Edwin zijn vader). 45 jaar geleden is dit nummer opgenomen. Door het enthousiasme van Radio NL en de belofte dat zij dit nummer op de Nederlandse radio gaan draaien als wij het opnieuw zouden uitbrengen zijn wij ermee aan de slag gegaan.
Eerst moesten we uitzoeken of dit zomaar mag want ook aan het opnemen van een CD zijn allerlei regels verbonden.
Maar gelukkig, we kregen toestemming van "Telstar" - de platenmaatschappij die het nummer 45 jaar geleden produceerde.
De CD is nu klaar en inderdaad is hij afgelopen week al gedraaid op Radio NL. Dat is leuk, Nederlandse bekendheid.
Ook wordt de CD gepromoot door de Egmondse Radiozender Radio 80.
Jullie snappen het al: WIJ ZIJN SUPER TROTS!!!
 
Edwin en Faake
 
November 2009:
Het Piratenfestijn in Egmond aan Zee was erg leuk om te doen. Een prima concept en alles was uitstekend geregeld. Het was gewoon weereens heel wat anders. Jammergenoeg was het niet helemaal uitverkocht maar het publiek wat er was was erg enthousiast en de sfeer was heel goed.
Wij zongen 5 nummers en hebben erg leuke reacties gehad. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor toch?
Ook de medewerkers van Radio NL waren erg enthousiast over ons optreden. We hebben zelfs nog een radio-interview gegeven.
Aan het weer is te merken dat het nu echt herfst is geworden. Tijd voor gezellige feestjes binnen met leuke muziek van ons. We hebben er daar de komende maanden flink wat van staan. Misschien komen we jullie daar tegen en anders natuurlijk bij de grote Nieuwjaarsduik op het strand van Egmond aan Zee want ook daar zijn we al weer mee bezig!!!
Veel groeten,
Edwin & Faake
 
September 2009:
We zijn er weer!!!!!!!!!
Allebei lekker uitgerust van een heerlijke vakantie!
We bruisen van zin en energie om weer lekker voor jullie te mogen gaan zingen!
Er staan voor de laatste 4 maanden van dit jaar weer een aantal leuke optredens - veelal besloten optredens. We gaan er weer gezellige feestjes van maken!
We zijn volop aan het oefenen geslagen en hopen dat we ons repertoire zo nog meer kunnen uitbreiden.
We hopen jullie snel tijdens een optreden te kunnen begroeten.
Edwin & Faake
 
Juli 2009:
De Korte Baan Draverij in Egmond aan de Hoef was een groot succes! Wat was het een feest in het Rode Hert. Heerlijk zoveel vrolijke en gezellige mensen. Voor Edwin in zijn eigen dorp en dat maakt het ook altijd wel weer spannend. Maar alleen positieve reacties ontvangen. En er is direct een optie genomen voor volgend jaar! Geweldig!
We gaan nu eerst genieten van een lekkere vakantie. Faake vertrekt binnenkort richting Italië en Edwin gaat in Frankrijk van de zon genieten. Heerlijk!!! We hebben er alletwee heel veel zin in. Even helemaal er tussenuit met onze gezinnen om vanaf eind augustus weer blakend van energie en zin voor jullie allemaal te gaan zingen.
Leuk om te melden is dat wij op 1 november op het Grote Piratenfestijn in Egmond aan Zee komen zingen. De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Ben je geinteresseerd kijk even op www.piratenfestijn.com en zorg dat je er bij bent!
 
Iedereen een hele fijne vakantie!
 
Edwin en Faake xx
 
Juni 2009:
Afgelopen zaterdag gezongen op het Pompplein in Egmond aan Zee, als afsluiting van de jaarlijkse Visserijdag. Voor Edwin was dit niet nieuw maar Faake was dit jaar voor het eerst mee. En wat was het een feest!!! Het Pompplein was afgeladen vol. Polonaise, dansende mensen zelfs bovenop de tafels, overvolle terrassen. Het was geweldig om voor zo'n publiek te mogen zingen. Egmond bedankt! Wij hebben er enorm van genoten.
Edwin en Faake
 
 
Mei 2009:
En inderdaad: ook Koninginnedag 2009 was een superfeest in de Carrousel in Beverwijk. Ondanks de afschuwelijke gebeurtenis in Apeldoorn - waardoor in eerste instantie de muziek niet door zou gaan - hebben we er gelukkig toch een gezellig topfeest van kunnen maken. Voor de eerste keer in onze nieuwe outfit en met ons supergave spandoek............. We hopen dat iedereen die er was net zo genoten heeft als wij!
Edwin ging direct daarna een weekje genieten in de Drentse bossen met zijn vier meiden en is weer helemaal opgeladen voor de drukke mei maand waarin veel besloten optredens geboekt staan. Ook Faake blaakt van zin en energie dus samen zullen wij er weer helemaal voor gaan.
Hopelijk tot gauw.
Edwin en Faake.
 
 
Maart 2009:
Wat een feest was het afgelopen zaterdag in "de Kletskous" tijdens "Beverwijk Live". Van het begin tot het eind was het hartstikke vol met gezellige mensen waar wij met heel veel plezier voor gezongen hebben. Het was een topavond!!!
We hebben nu al zin in 30 april aanstaande want dan is er weer een editie van "Beverwijk Live". Wij zullen dan te horen en te zien zijn in Café "De Carrousel" aan de Meerstraat in Beverwijk.
We hopen jullie ook dan weer te zien en gaan er weer een superfeest van maken!
Edwin en Faake
 
 
28 februari 2009:
Na een heerlijke week in de Oostenrijkse sneeuw is Edwin weer helemaal opgeladen voor de nieuwe optredens. Faake blaakte al van de energie dus samen zijn we er weer helemaal klaar voor en hebben veel zin om op te treden.
We hebben een fotoshoot laten maken bij Arie Spigt - een geweldige fotograaf uit Breezand. Een selectie van deze foto's kun je vinden op deze website.
We hopen jullie weer snel te zien bij één van onze optredens.
Tot gauw,
Edwin & Faake
 
 
Begin februari 2009:
De eerste maand van dit nieuwe jaar zit er al weer op. Het jaar is goed begonnen. We hebben een aantal heel leuke optredens gedaan. De Nieuwjaarsduik in Egmond aan Zee was een groot succes maar brrrrrrrr wat was het koud!! En dan hadden wij nog gewoon onze kleren aan. Petje af voor al die mensen die daar aan mee doen. De sfeer was erg goed en..................volgend jaar staan wij er weer!
Ondanks de kredietcrisis komen er veel nieuwe optredens en aanvragen binnen voor dit nieuwe jaar. Wij zijn daar uiteraard heel blij mee! Er zijn gelukkig nog veel mensen die een feestje willen geven en daar graag onze muziek bij hebben.........
Nieuw is dat wij dit jaar voor het eerst samen op de Egmondse Visserijdag staan. Een aantal jaar heeft Edwin dit succesvol alleen gedaan maar de organisatie stelt het erg op prijs als Faake dit jaar meekomt. Dus noteer in je agenda: 20 juni 2009 - 17.00 uur Pompplein Egmond aan Zee.
Om zichzelf nog beter te kunnen horen tijdens een optreden heeft Faake nieuwe in-ears ofterwel "oortjes" gekocht. Ze zitten als gegoten en al zou hij er een strijkbout aanhangen: ze blijven in zijn oren zitten. Dat is dus een goede investering geweest.  
Edwin gaat een kleine week genieten van de Oostenrijkse sneeuw, de gezellige après-ski en natuurlijk de romantiek in een sfeervol Oostenrijks hotel. Niet met Faake, maar wel met iemand anders die hij heel lief vindt. Even opladen voor alles wat daarna weer komen gaat!
Tot gauw weer!
Edwin en Faake.
 
 
1 januari 2009:
WIJ WENSEN IEDEREEN EEN GEWELDIG 2009!!!!!!!!!!!!!
Vol gezondheid, geluk en liefde met iedereen om je heen die je lief is..................
Wil je een persoonlijke nieuwjaarswens van ons ontvangen kom dan vandaag 1 januari naar de nieuwjaarsduik in Egmond aan zee. Bij de hoofd strandafgang zullen wij vanaf 13.30 uur tot tegen 15.00 uur met onze muziek een gezellige sfeer creëren........
Daarna zullen we weer snel afreizen naar Beverwijk, alwaar we bij voetbalvereniging Jong Hercules de boel weer heel gezellig gaan maken en daar is natuurlijk ook iedereen van harte welkom.
Veel plezier!
Edwin en Faake.
 
 
December 2008:
De laatste maand van het jaar alweer. Een sfeervolle maand waar mooie muziek en veel gezelligheid bij hoort. December is een drukke maand met veel besloten optredens.
We wensen iedereen hele fijne kerstdagen toe en een spetterend oud en nieuwjaarsfeest.
Wij hopen jullie allemaal snel weer te zien en we hebben ontzettend veel zin in het nieuwe jaar.
2008 was het jaar waarin wij samen begonnen zijn. We zijn heel tevreden en hebben veel plannen voor het jaar 2009!!
Liefs Edwin en Faake
 
 
Eind november  2008:
We hebben de afgelopen tijd een aantal heel leuke optredens gehad.
Veldpop 2008 in 't Veld was een groot succes. De zaal was afgeladen vol en de sfeer was heel goed. Nieuwsgierig? kijk even naar de foto's op deze site. En goed nieuws: volgend jaar staan we er weer. Dus vast fans schrijf de datum 7 november 2009 alvast in je agenda en mis het niet!
 
 
Eind augustus 2008:
De vakantie zit er op en de accu is weer vol dus we hebben er weer zin in!
Op veler verzoek hebben we het nummer "Bed of Roses" van Bon Jovi ook als demo geplaatst op de site. Dit is live opgenomen in "Het kroegje" op 10 augustus jl.
Veel luister plezier.
 
 
Eind Juni 2008:
De website is af. We zijn nu echt online!!! Daar zijn we supertrots op.
Bedankt voor alle lieve en leuke reacties.